Construcții de la zero

Construcții de la zero

Executăm lucrări de arhitectură contemporană, definită de linii clare și suprafețe netede, în stil minimalism și cu finisaje impecabile în executarea lucrărilor noastre corespundem exigențelor de rezistență și durabilitate.
Din experiență vastă, reușim să redăm unicitatea fiecărei locuințe sau birou cu o calitate deosebită încorporată în forme și finisaje.
Creăm sinergie între mediul exterior și proiectele noastre cu formele arhitecturale create pentru a se contempla cu ușurință în cadrul urban existent și spiritul arhitecturii durabile, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și oferind clienților un mediu de viață echilibrat și eficient.
Pe perioada procesului de proiectare avem o abordare flexibilă și menținem în permanentă comunicare, fiecare client beneficiază de toată atenția noastră, începând de la prima întâlnire și continuând pe toată durata proiectului, până când se finalizează lucrările, totul pentru a ne asigura că lucrurile evoluează în direcția dorită și ambele părți sunt pe deplin mulțumite de rezultat.

Elaborăm conceptul, planul de arhitectură, structura precum și construcția propriu-zisă și toate etapele ei.

Realizăm designul locuinței și alegem cele mai bune sisteme de automatizare și supraveghere și securitate pentru casă inteligentă.

Aveți întrebări ?

Trimite-ne mesaj