Dacă ar fi să întrebi arhitecți care proiectează clădiri de birouri, blocuri rezidențiali și case la sol toți ar spune că încearcă prioritar să caute modalități de a încorpora lumina naturală în case.
Numeroase studii au arătat că lucrătorii cu birouri cu ferestre mari sunt mai sănătoși și mai fericiți.
În plus față de ferestrele mici obișnuite, multe case noi includ ferestre mari de sticlă glisantă, care permite lumina să treacă prin mai multe spații.

Îmbunătățirea rezistenței la factorii externi, a materialelor de izolație și a metodelor de instalare pentru ferestre și uși au făcut posibilă creșterea cantității de lumina datorită sticlei fără a crea curenți.
Noi am descoperit o modalitate mai bună de a stratifică casele prin sigila întreaga casă în jurul ferestrelor.
Plasarea unei ferestre în dormitor în care lumina pe care o va lăsă să lumineze un hol sau adăugând geamuri de sticlă la o ușă pentru același scop sau dacă ați face un întreg perete de sticlă ar remodela întreg design adaugand o valoare superioară de lumina.
Proiectele noastre au la baza geamurile mari glisante, pereți din sticlă retractabili și delimitate de uși glisante proeminente din sticlă.
Ele asigură lumină naturală întregului spațiu. Este uimitor ce rol au geamurile în casă, este o diferență enormă inclusiv pentru îmbunătățirea confortului.

În mai multe case pe care le-am proiectat noi mereu au creat soluții pentru încorporarea luminii naturale la am plantat grădini și terase și am construit piscine pentru a redefini stilul de strai în unul mai apropiat cu natură.

Mai multă lumină face că o casă să se simtă mai spațioasă, lăsați lumina naturală să între în casele voastre.
Alte opțiuni pot fi mai scumpe, cum ar fi adăugarea ușilor de sticlă, mărirea ferestrelor sau instalarea luminatoarelor. Aceste îmbunătățiri sunt făcute cel mai bine cu mult înainte de listarea unei proprietăți astfel încât proprietarul să se poată bucură de avantaje.

Noi elaborăm proiecte conceptuale în baza designu-rilor inovative și moderne cu ferestre glisante pentru orice tip de fațadă.
Răsfoiește portofoliul nostru și hai să începem un proiect de succes împreună pentru viitor tău.

 

Add Your Comment