Piano House

Piano House – casă de excepție în stil minimalist
„Minimalismul nu constă în lipsa unor lucruri, ci reprezintă doar cantitatea perfectă a acestora.” – Nikolac Burroughs
Minimalismul, în forma sa cea mai adevărată, urăște „nimicul”, dar iubește „necesarul”, iar rezultatul poate fi remarcat cu ușurință.
Astfel de rezultat remarcabil, care este mândria noastră, îl atribuim cu certitudine proiectului Piano House.
De ce Piano House?
Deoarece clienții au dorit ca în interiorul casei să fie neapărat un pian, respectiv de aici și denumirea.
Proiectul a fost realizat în colaborare cu arhitectorul Dmitrii Petrov și premiat în cadrul Concursului „Design, Arhitect and Style”(DAS), anul 2017 și 2019. În cadrul acestui concurs sunt incluse cele mai bune proiecte din domeniul designului și arhitecturii.
Această locuință selectă și exclusivistă este localizată într-o suburbie din Chișinău, care se definește printr-un decor aerisit și luminos, realizat din forme simple, fără exces de culori.
Toate spațiile au fost proiectate cu o atenție deosebită pentru detaliile mici, care întrunesc toate caracteristicile unei construcții arhitecturale moderne.
Elemente-cheie au fost pereții din sticlă și lemnul, care au creat un spațiu coerent și memorabil. Din living se deschid 3 dormitoare, două dintre care sunt pentru copii, iar unul matrimonial cu propriul dressing și baie, iar terasa și piscina sunt elemente definitorii, constituind astfel o armonie echilibrată.
Proiectul a fost o provocare pentru întreaga echipă care s-a implicat în realizarea lui, dar care în final a devenit o creație de excepție, un scenariu de viață al locuitorilor casei.

Informații
de contact

Oficiu

Str. Petricani 23/5, Chișinău, Republica Moldova