Portofolio

Republica Moldova
Un lucru interesant în conceptul casei principale este forma terasei în jurul căreia a fost gândită toată clădirea, una orientată către est.
Republica Moldova
Un complex locativ exclusiv, de tip townhouse, amplasat într-o zonă rezidențială ecologică.
Republica Moldova

Avem capacitatea de a crea dincolo de standartele obișnuite am reinterpretat stilul elegant consacrat cu inovativitatea și am cele mai mai înalte culmi ale designului.

Republica Moldova
Twin Houses redescoperă stilul modern de viață, pentru că tu să ăi parte de un stil de trai exclusivist, potrivit cu personalitatea ta, cu valorile și visurile tale.
Republica Moldova
Deoarece mereu oamenii talentați sunt liberi am gândit spațiul în așa fel încât să oferim intimitate și libertatea de mișcare și creație de care are nevoie fiecare angajat.
Republica Moldova
Toate spațiile au fost proiectate cu o atenție deosebită pentru detaliile mici, inspirată de stilul modern ce creează o adevărată senzație de bunăstare.
Republica Moldova
Spațiile interioare au fost alese materialele ecologice foarte estetice, cum ar fi lemn, granit cu textură naturală, metal și sticlă.
Republica Moldova
Locuința are rolul de comunicator dintre arhitectură și mediul înconjurător, iar apropierea de natură a reprezentat punctul de plecare pentru acest proiect.

Informații
de contact

Oficiu

Str. Petricani 23/5, Chișinău, Republica Moldova