Purple

Purple – un proiect cochet pentru o agenție creativă
“Less is more” (“Mai puţin înseamnă mai mult”) este , într-adevăr un motto definitoriu pentru a carateriza în puţine cuvinte proiectul nostru excepțional și de succes Purple. Oficiul unei firme trebuie să reprezinte atât maniera în care compania se recomandă, cât și valorile reprezentative pentru angajații acesteia, tocmai de aceea în designul acestui oficiu am încercat să înțelegem dorința clientului, alături de maniera prin care dorește să-și exprime identitatea.
Designul minimalist pentru acest oficiu a pornit de la ideea unui spațiu deschis, interactiv și inspirațional pentru angajați. În oficiu sunt prezente puţine piese de mobilier, dar multifuncţionale şi practice, poate tocmai de aceea minimalismul este preferat de persoanele moderne, tinere, dinamice așa cum sunt cei de la Purple. Și-au dorit un stil care să le reflecte domeniul de activitate, dar totodată să le insufle energie.
Elemnetele definitorii au fost pereții de un alb imaculat și îmbinarea lui cu violet, pereții din sticlă și pilonii de beton. Locul lustrelor tradiționale au fost înlocuite cu lămpi ascunse, pentu a nu încărca atmosfera, plistisi sau a obosi privirea. Pentru un plus de eleganță s-au utilizat draperii pentru delimitarea spațiului în oficiu.
Scopul acestui proiect a fost evadare din lumea haotică şi apropierea de simplitate şi ordine.
Proiectul a fost realizat în colaborare cu arhitectorul Dmitrii Petrov și premiat în cadrul Concursului „Design, Arhitect and Style”(DAS), anul 2019.

Informații
de contact

Oficiu

Str. Petricani 23/5, Chișinău, Republica Moldova