În acest articol am selectat cele mai elegante tendințe ale anului ce urmează să vină, anul 2019.
Mai jos iți prezentăm cele mai noi modele, menționăm că toate sunt realizabile împreună cu noi.
Acest element al designului interior influențează cel mai mult stilul unei case deoarece strălucire prin putere durabilitate și caracter.
De la ferestre pentru case mici până la ferestre moderne pentru living, pentru grădina, ferestre orizontale, alungite, cu cadru din lemn, glisante și securizate. Îți vorbim despre ele că să înțelegi de casă ta are nevoie de o îmbunătățire de design.
Executate la comandă în termeni optimi, de sărbători deja ai putea decora noile ferestre pentru întâmpinarea Moșului.

Ferestrele noastre sunt fabricate în mod customizat după necesitatea oricărui client, acestea se potrivesc nevoilor designului și structurii unei case, făcând să fie perfecte și funcționale.

Ideea geamurilor mari este o plus valoare de lumină naturală dar trebuie să ținem cont de mai mulți factori, cum ar fi aspectul, funcționalitatea și securitatea atât pentru exterior, că și pentru interior, acestea sunt cele 3 mari obiective.

Chiar dacă sunteți un iubitor al stilului clasic un trend actual în 2019, puteți transpune în design geamuri elegante sau minimalisme.

Puteți explora simplitatea în materie de geamuri sau complexitatea ramelor accesorizate, sau ați putea jongla cu geometria și a crea un un tablou al imaginației.

Ferestrele au un impact major în decorarea unei case, putem dedică chiar o camera în casă noastră cu ferestre mari, spațioase, doar prin asta vom obține un loc relaxant sofisticat și elegant, de asemenea am putea combină astfel de geamuri cu draperii pentru a redă o atingere suplimentară a acestui element.

Unul dintre cele mai populare materiale pentru fabricarea ferestrelor moderne este aluminiu, material ușor și la un preț mai redus însă păstrează designul perfect potrivit pentru orice stil de locuit, astfel încât atunci când nu știți ce tip de fereastră să vă decorați casă ar fi bine să luați în considerație geamurile din aluminiu.

În 2019 optăm pe o suprafață cât mai mare de sticlă dar prioritar rămâne calitatea geamului deoarece acesta reprezintă circa 90% din suprafață totală a acesteia și este elementul care asigura cu adevărat eficientă geamurilor.
Accentul se pune prioritar pe sticlă

Sticlă lucioasă este un trend în 2019 și este considerată că fiind una dintre cele mai rezistente materiale, fiind ideală pentru utilizarea în designul ferestrelor, ușilor și chiar a porților. Înainte de a alege acest material pentru proiectarea casei dvs. sau pentru proiectarea geamurilor este important să luați în considerare câteva aspecte, cum ar fi: Rezistență
Securizarea
Durabilitatea

Vă recomandăm să alegeți ferestre moderne cu sticlă călită, care, de asemenea, dacă adăugați cadre din lemn, vă va oferi un plus pentru decorarea și designul.

Cele mai căutate modele de ferestre de astăzi sunt ferestrele pe toată suprafață peretelui, moderne pătrate care sunt responsabile pentru a da acea atingere formală și simplă oricărei case. Indiferent cât de simplu este designul ferestrei, poate fi adaptat la orice tip de locuință, de la cea mai simplă la cea mai modernă.
Ferestrele ase de fațade minimaliste, case de fațade futuriste, de asemenea, pentru case moderne la noi găsești soluțiile perfecte pentru casă ta.

 

Add Your Comment